fbpx
2 websites +
Community platform

Hoe je een wereldwijde foundation helpt aan online aanwezigheid? Lees hieronder hoe wij dit hebben gedaan.

Diensten

Techniek

Klant

De uitdaging

Wavemakers United inspireert jongeren wereldwijd over water gerelateerde klimaatacties. Zij onderwijzen, inspireren en verbinden iedereen met een passie voor water. Om dit wereldwijd te kunnen uitrollen is een sterke online identiteit onmisbaar. SHOUT mocht de online entree van A tot Z uitvoeren.

Onze aanpak

Een stevig online fundament was nodig om de toekomstplannen van Wavemakers United waar te kunnen maken. De wensen voor de toekomst werden uitgesproken waarmee het technisch team een toekomstbestendige keuze heeft kunnen maken. Een degelijk systeem waar plotselinge uitbreiding geen probleem zal zijn. En die plotselinge uitbreiding kwam er…

Wavemakers United groeit als kool en uitbreiding van de online systemen was snel gewenst. Er kwam een 2e website en community gedeelte bij. Alles moest snel met elkaar communiceren, wereldwijd met velen tegelijk bereikbaar zijn en betrouwbaar voor opslag van de leeromgeving.

Wavemakers-united-website

En toen…

Wavemakers United is na oplevering van het initiële project verbonden gebleven aan SHOUT. Het team zorgt dagelijks nog voor:

Sparren over jouw uitdaging?

Online groei is niet gerealiseerd in een dag. Een degelijk plan met reële verwachtingen staat als basis van een succesvolle online aanwezigheid. Het team van SHOUT staat klaar om jouw merk meer zichtbaarheid te geven. Want dat verdient het!