fbpx

Website revamp &
offline branding

Revamp van een website, grote oplage visitekaartjes en een 15 jarig jubileum dat gevierd werd.

Diensten

Techniek

Klant

De uitdaging

Ben je direct overgehaald van professionaliteit als je op een landingspagina stuit? Dan doe je het goed. Ditio B.V. verkeerde zich in een sneltreinvaart van groei en wilde door diezelfde groei, een strakke, uitgedachte en vooral professionele website laten realiseren.

Gepaard met het jubileum dat er aan kwam voor hun 10 jarige bestaan was dit een leuke uitdaging voor de brand-experts van SHOUT. Op het georganiseerde strandfeest, waar werknemers, zakenpartners en klanten aanwezig waren, werden er visitekaartjes gewenst voor de werknemers en moest er een groot aantal jubileumboeken klaar liggen.

Onze aanpak

Ga je direct voor de full package? Dan zorgt SHOUT dat er naast je nieuwe, verfriste en moderne website ook een set visitekaartjes met je werknemers mee op pad gaat naar het volgende netwerk event. En als kers op de taart zorgen wij er voor dat op je 15e bedrijfsjubileum een leuk boek vol herinneringen, quotes en een smoelenboek klaar ligt. Voor iedereen om mee te nemen.

Visitekaartjes

Een ontwerp voor visitekaartjes ligt bij elke creatieveling binnen de comfortzone, SHOUT doet hier een stapje bovenop. Om de branding terug te laten komen in niet alleen de online media-uitingen, maar ook de offline media-uitingen, besloot SHOUT de iconische druppel vanuit het logo en de algemene stijlelementen bibliotheek van Ditio te gebruiken als mal voor de nieuwe visitekaartjes. Met onze drukkers maakte wij een unieke snijvorm klaar en zorgden we er voor dat er een strak design klaar stond om te drukken en vervolgens de mal doorheen te laten snijden. Het exemplaar? Unieke visitekaartjes die perfect aansluiten op je branding.

Website

Onze creatieve studio ging aan de haal met het design voor een nieuwe website, waarbij er gekeken werd naar “online awareness” en originaliteit. Een groot en serieus bedrijf als Ditio moet dit immers uitstralen. Hoe versimpel je een webdesign zodanig dat de huisstijl niet geschaad wordt? Daar wist SHOUT wel raad mee. Een strakke versie waarbij elementen speelser werden gebruikt op een statige en vooral innovatieve manier maakte de nieuwe website van Ditio B.V. een pracht exemplaar. Al zeggen we het zelf.

10-jarig bestaan

Smoelenboeken, foto verzamelingen, “beste quotes” en nog veel meer. SHOUT nam alle informatie van de afgelopen 10 jaar van het bestaan van Ditio tot zich. Met een mooie geordende lijst gingen onze DTP’ers aan de slag om een boek vol waardevolle herinneringen in elkaar te zetten. De illustrators bij SHOUT Media gingen aan de slag met een geïllustreerde roadmap van de desbetreffende 10 jaar en het werk resulteerde in een mooi overzicht voor werknemers, directeuren, klanten en bezoekers.

En toen…

Was het tijd voor het strandfeest en tevens het 10 jarige bestaan van Ditio B.V. te Rijswijk. Hier werden herinneringen, partnerships, zakelijke deals, carrières, nieuwe kansen, groei én de nieuwe deliverables van SHOUT gevierd. Wij garanderen namelijk altijd een feestje.

Sparren over jouw uitdaging?

Online groei is niet gerealiseerd in een dag. Een degelijk plan met reële verwachtingen staat als basis van een succesvolle online aanwezigheid. Het team van SHOUT staat klaar om jouw merk meer zichtbaarheid te geven. Want dat verdient het!