volwaardige online media +
identiteit

Storyboarding voor een video-productie tot aan scriptwriting en regisseren op de set, SHOUT stond er ten alle tijden voor klaar.

Diensten

Techniek

Klant

De uitdaging

Voor De Haagse Hogeschool mochten wij onze kennis inschakelen bij  het storyboardenen het tot leven wekken van bepaalde social media feeds. Dit ging vaak hand in hand met het verzorgen van complete workshops, social media breed. Hoe breed? Dat leggen we je graag hier onder uit.

Onze aanpak

SHOUT Media begon met het uitvoeren van bepaalde designs om stijlelementen, lettertypegebruik en kleuren tot recht te laten komen binnen de branding van de social feeds van de verschillende opleidingen aan De Haagse Hogeschool. Binnen de kortste keren werden onze design en social experts ingeschakeld voor workshops om de zelfstandige studenten in de social-teams aan De Haagse Hogeschool een opkikker te geven en dus nog meer te verzelfstandigen.

Zo bereide onze guru’s presentaties, volledige custom werkbestanden en bovenal unieke, frisse en uitdagende trainingen voor. Op het gebied van content creatie, content design en content advertisement. De consultancy die SHOUT Media de studenten bood, werd ook gewaardeerd. Zo behaalde studenten bepaalde doelen die zij voor hun zelf hadden gezet. Onze experts weten het meeste te halen uit een individu en dat is ook weer gebleken.

En toen…

Sparren over jouw uitdaging?

Online groei is niet gerealiseerd in een dag. Een degelijk plan met reële verwachtingen staat als basis van een succesvolle online aanwezigheid. Het team van SHOUT staat klaar om jouw merk meer zichtbaarheid te geven. Want dat verdient het!