fbpx

Praktijkbegeleiding 

Een veilige leeromgeving waar theorie en praktijk samen komt. Dat is waar SHOUT aanhaakte om studenten van de Haagse Hogeschool te begeleiden.

Diensten

Klant

Onze aanpak

SHOUT Media begon met het uitvoeren van bepaalde designs om stijlelementen, lettertypegebruik en kleuren tot recht te laten komen binnen de branding van de social feeds van de verschillende opleidingen aan De Haagse Hogeschool. Binnen de kortste keren werden onze design en social experts ingeschakeld voor workshops om de zelfstandige studenten in de social-teams aan De Haagse Hogeschool een opkikker te geven en dus nog meer te verzelfstandigen.

Zo bereide onze guru’s presentaties, volledige custom werkbestanden en bovenal unieke, frisse en uitdagende trainingen voor. Op het gebied van content creatie, content design en content advertisement. De consultancy die SHOUT Media de studenten bood, werd ook gewaardeerd. Zo behaalde studenten bepaalde doelen die zij voor hun zelf hadden gezet. Onze experts weten het meeste te halen uit een individu en dat is ook weer gebleken.

En toen…

Sparren over jouw uitdaging?

Online groei is niet gerealiseerd in een dag. Een degelijk plan met reële verwachtingen staat als basis van een succesvolle online aanwezigheid. Het team van SHOUT staat klaar om jouw merk meer zichtbaarheid te geven. Want dat verdient het!