Video & animatie
Productie

Het inzetten van bewegend beeld voor je organisatie is vaak een belangrijke stap. SHOUT Media en COMCREA bundelden de krachten om zo ijzersterke producten te realiseren.

Diensten

Techniek

Partnership

De uitdaging

Designs omschakelen naar flitsende animaties, concept-scripts omtoveren naar shooting scripts & footage editten tot gewenste en geanticipeerde eindresultaat.

Onze aanpak

Productvideo’s en bedrijfsvideo’s vergen een hoop aandacht. En die zelfde aandacht moet uiteraard besteed worden aan de ondermijnde aspecten van het produceren van een trendy, modern en vooral effectief product. Wij zijn bij SHOUT Media niet bang om een creatief idee om te zetten naar de video van je dromen. Zo gingen wij met onze creatives aan het brainstormen en kwamen we met een tof product als de product video voor Interactive Robotics.

Hoe trek je internationale studenten naar de levendige, politieke en unieke stad Den Haag? Boldness. SHOUT Media legde een script voor waarbij er in 10 stappen werd omvat hoe het is om als internationaal student aan De Haagse Hogeschool in Den Haag te studeren.

Trendy in-cam transities, karakteristieke jongeren, aantrekkelijke shot-locaties en toffe animaties. Het team van SHOUT Media zette al deze elementen klaar en zorgde tevens voor het soepel verlopen van de gehele shoot.

En toen…

COMCREA schakelt SHOUT Media tot de dag van vandaag nog in voor het opzetten van storyboards en het opschrijven van concepten voor scripts en het verzorgen van de gehele pre-productie, de productie dagen zelf en de post-productie werkzaamheden. Denk hier bij dus aan productieplanningen schrijven, castings uitvoeren, locaties vrijstellen voor shoots, edits opleveren en animaties maken.

Sparren over jouw uitdaging?

Online groei is niet gerealiseerd in een dag. Een degelijk plan met reële verwachtingen staat als basis van een succesvolle online aanwezigheid. Het team van SHOUT staat klaar om jouw merk meer zichtbaarheid te geven. Want dat verdient het!